İçeriğe geç

Microsoft ve Nokia Gençsen Geleceksin Kampüs Turu-İnönü Üniversitesi

dscf0556

Bugün üniversitemizde gerçekleşmiş olan Microsoft ve Nokia Gençsen Geleceksin Kampüs Turu-İnönü Üniversitesi turu etkinliğinin benim için ayrı bir önemi vardı. İlk olarak İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak düzenlediğimiz ilk etkinlik ve aynı zamanda da bu ilk etkinliğimizde konuşmacı olarak katılan çok değerli Mustafa Kasap ve Görkem Ercan hocalarımızın katılması beni daha çok mutlu etti. :)

dscf0445

Etkinlik olumsuz gelişmelere ve sınav haftası arifesine denk gelmesine rağmen gerçekten güzel geçti.

Mustafa Kasap, Görkem Ercan ve Nuh Alpaslan Hocalarımızla yediğimiz yemekten sonra bölüm öğrencileri ile ayarlamış olduğumuz ufak bir muhabbet için bir araya geldik. Etkinlik öncesi güzel bir kaçamak ve samimi bir ortamın olduğunu düşünüyorum. :)

30

Etkinlikte Nokia ve Microsoft ürünleri üzerine güzel bir tanıtım ve eğitim olduğunu düşünüyorum. Tabi bu arada yaplan yarışma sonunda finale kalan 5 arkadaştan biri uygulamasını geliştirip Marketplace ilk yüklediği takdirde Nokia Lumia 800 akıllı telefon kazanacak. Şimdiden tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

Tabi sadece bu etkinlikle sınırlı kalmayacak ve akkıllı telefon ödüllü çeşitli yarışmalar tekrar düzenlenecektir. Benim tavsiyem seçilmemiş bile olsanız uygulama geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü hem ilerisi için bir deneyim hem de yarışmalara hazırlıklı katılmanızı sağlayacaktır. Eminim Mustafa Kasap hocamın etkinlik sonunda vermiş olduğu Windows Phone eğitimi herkezin fikir edinmesi konusunda fazlasıyla etkili olmuştur.

Tabi sadece programlama Windows Phone ile sınırlı kalmaması gerektiğini ve bunu Imagine Cup yarışmasında ulusal arenaya taşıyabilirsiniz.

imagine-cup

Bu etkinlik için gelen Mustafa Kasap ve Görkem Ercan hocalarımıza, Her konuda beni destekleyen ve yardımcı olan Nuh Alpaslan hocama, etkinliği düzenlememe yardımcı olan Ercan Ayhan, Bilal Bağbudar, Serdar Asma, Ebucihat Ateş, Lütfü Keleş, Ömür Karataş arkadaşlarıma ve tüm dinleyicilere teşekkür ediyorum.

sam_0308

dscf0443

dscf0439

dscf0447

dscf0462

Kategori:Etkinliklerimiz

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir